Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu: Gelinim Mutfakta dün gün birincisi hangi isim oldu?

Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu açıklandı. Puan durumu her gün Seda Sayan ve kayınvalidelerin tadımları ile belli oluyor. Hafta boyunca yarışan gelinler 5 altı bilezik için yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Günün değerlendirmesinin ardından Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu belli oluyor.

Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu dün açıklandı. Kanal D'nin severek takip edilen programında her gün bir isim çeyrek altını kazanıyor. Dün gelinler kış türlüsü ve kubbe pilavı yaparak en yüksek puanı hedefliyor. Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu günün kritiğinin ardından açıklanıyor. Artan rekabette 10 Şubat Çarşamba Gelinim Mutfakta gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta gün birincisi bugün Zeynep oldu. Zeynep kayınvalidelerden ve Seda Sayan'dan toplamda 23 puan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Gül Hanımın puanlaması ortalığı fena karıştırıyor!

Seda Sayan ve gelinler, Gül Hanımın puanlamaı karşısında büyük şaşkınlık yaşıyorlar. Bu puanlama sonrası gelinler bu yüzden Gül Hanıma yükleniyor. Nurten Hanımın, Gül Hanımla girdiği dialoglar başta Seda Sayan olmak üzerke herkesi çok güldürüyor. Gün sonu değerlendirmesinde ise, Gül Hanımla ilgili bir olay herkesi hüzünlendiriyor.

GELİNİM MUTFAKTA 10 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 10 Şubat puan durumu, Seda Sayan tarafından günün sonunda açıklandı. Bugün yarışan gelinlerin puan durumu şu şekilde: