Gecenin Ucunda'nın mezar sahnesinde Neslihan Atagül-Kadir Doğulu detayı! Murat Dalkılıç bile...

Gecenin Ucunda dizisinde yer alan mezar sahnesiyle ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu'nun özel hayatlarında da bunu deneyimledikleri hatta iki isme şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da katıldığı öne sürüldü. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Doğulu, Gecenin Ucunda dizisinde başrollerde yer alıyorlar.

Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu yeni dizileri Gecenin Ucunda'da yer alan bir sahne ile tepkilerin odağına yerleşti. Star TV'de yayınlanan ve bir romandan uyarlanan Gecenin Ucunda'nın bir sahnesinde; hikayede yer alan Işık ailesi, canlı canlı mezara girip ölüm deneyimi yaşadılar ve kendi cenazelerini hayal ettiler.

DOĞULU ÇİFTİ ÖZEL HAYATLARINDA DA BUNU DENEMİŞLER

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu sahne, dizinin başrollerinde yer alan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Doğulu çifti, özel hayatlarında bu deneyimi yaşadılar. Bunu bilen yakın çevreleri de şaşırdılar.

İddiaya göre Kadir Doğulu tıpkı dizideki gibi canlı canlı mezara girdi. Yine iddiaya göre yakın dostları Murat Dalkılıç da bu mezar deneyimi yaşadı.

Dizinin senaristleri Emre Özdür ile Başar Başaran'ın sahneyi kendilerinin eklediği ve bu durumun tesadüf olduğunu belirttikleri öğrenildi.