Gece başka, gündüz başka… Ünlü oyuncu Anya Taylor-Joy, sokak tarzı ile şaşırttı

‘Split' ve ‘The Queen's Gambit' yapımlarının yıldızı, 24 yaşındaki genç oyuncu Anya Taylor-Joy, geçtiğimiz gece 78. Altın Küre Ödüllerine katıldı. Uzun yeşil elbisesi ve 2.3 milyon dolarlık takıları ile gecede göz kamaştıran ünlü yıldız sabah, doğal haliyle görüntülendi. Ünlü oyuncunun iki görüntüsü arasındaki fark sosyal medyada konuşuldu.

24 yaşındaki Amerikalı oyuncu Anya Taylor-Joy, 'The Queen's Gambit' dizisi ile geçtiğimiz gece Altın Küre Ödüllerinde 'Mini Dizi veya Televizyon Filmi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ünlü oyuncu, gecede 2.3 milyon dolarlık takıları ve ünlü bir markaya ait yeşil elbisesi ile ödül töreninin en şık isimleri arasındaydı. 24 yaşındaki genç yıldız, ödül töreninden sonra ki sabah ise rahat kıyafetleri ve doğal haliyle görüntülendi.

'The Witch', 'Split' ve 'The Queen's Gambit' yapımlarının genç yıldızı Anya Taylor-Joy, Hollywood'da son yılların yükselen genç yıldızları arasında. Altın Küre Ödüllerinde 'Mini Dizi veya Televizyon Filmi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Anya Taylor-Joy, ödül törenine uzaktan canlı yayınla bağlandı. Gece de şıklığı ile göz kamaştıran genç oyuncu, sabah rahat terlikleri ve makyajsız doğal haliyle kameralara görüntülendi.

Ödül töreninden bir gün sonra Los Angeles'ta görüntülenen yıldız, gece ki halinden çok farklı görünüyordu. Anya Taylor-Joy rahat tavırları ve elindeki içeceği ile dikkat çekti.

Ödül törenine evinden canlı yayınla bağlanan Anya Taylor-Joy, ödülünü kabul ederken yaptığı konuşmada dizi ekibine teşekkür etti ve "Bu projeyi tekrar, tekrar yapabilirim" ifadelerini kullandı.

'The Queen's Gambit'in yıldızı, verdiği yeni röportajında dizinin ikinci sezonla dönüp dönmeyeceğine dair açıklamalarda bulundu.

"Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bunu hiç düşünmedik. Her zaman fidandan ağaca bir geçişti. Büyüdüğünü görürsünüz ve onu iyi bir yerde bırakırsınız. Bu yüzden insanlar 'İkinci sezon nerede?' dediğinde gerçekten şaşırdık. Bununla birlikte bunu gerçek kılan bütün ekibe hayranım ve onlarla tekrar çalışma fırsatına balıklama atlarım."