Gamze Topuz, Tümer Metin'le 6'ncı yıldönümlerini kutladı: Daha aklı başında seviyorum

Uzun bir süredir eski futbolcu Tümer Metin ile aşk yaşayan güzel oyuncu Gamze Topuz, 6'ncı yıldönümlerini kutlamak için sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gamze Topuz, paylaşımında ''Bugün 6 yıl oldu sevdiğim. İlk gün gibi ama daha aklı başında, daha sağlam seviyorum seni. Sen nereye bakarsan, ben oradayım.'' ifadelerini kullandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile 2014 yılında nikah masasına oturan Gamze Topuz, 2015 yılında boşanma kararı aldı. Gamze Topuz'un bu evliliğinden Elis Naz adında kızı dünyaya geldi.

Gamze Topuz boşanmasından kısa bir süre sonra eski futbolcu Tümer Metin ile aşk yaşamaya başladı. Mutlu birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Gamze Topuz, romantik bir paylaşımda bulundu.

Tümer Metin'le ilişkisinin 6'ncı yıldönümlerini kutlayan Gamze Topuz, sevgilisi ile çekildiği kareleri arka arkaya paylaştı. Topuz, paylaşımına "Bugün 6 yıl oldu sevdiğim. İlk gün gibi ama daha aklı başında, daha sağlam seviyorum seni. Sen nereye bakarsan, ben oradayım." notunu düştü.

İşte o fotoğraflar;