Gamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu! ''Görmedim''

Bir derginin düzenlediği etkinlik gecesinde eski eşler Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar pişti oldu. Geceye aşk yaşadığı eski futbolcu Tümer Metin ile gelen oyuncu Gamze Topuz, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gamze Topuz, bir derginin düzenlediği etkinlik gecesinde görüntülendi. 2014 yılında evlendiği Ümit İbrahim Kantarcılar'dan 2016'da boşanan Gamze Topuz eski eşiyle pişti oldu. 4 yıldır Tümer Metin ile aşk yaşayan Gamze Topuz mekan çıkışı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyet'in haberine göre, Birce Akalay, Hatice Aslan, Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç, Cansu Tosun ve Belçim Bilgin gibi ünlü isimlerin katılım sağladığı bir derginin etkinlik gecesinden eskiden evli olan Ümit Kantarcılar ile Gamze Topuz'un pişti olması dikkat çekti.

Aynı mekanda görüntü veren eski eşlerden 38 yaşındaki Gamze Topuz'a etkinlikte Ümit Kantarcılar'ın da olduğu hatırlatırdı.

Uzun bir süredir eski futbolcu Tümer Metin ile sevgili olan Gamze Topuz, Ortaköy'deki mekan çıkışı görüntülendi ve Ümit Kantarcılar ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

GÖRMEDİM

Sevgilisi Metin'den sonra geceyi sonlandıran Gamze Topuz'a eski eşi ve sevgilisiyle aynı mekanda olduğu belirtildi. "Tümer bey milli maç yayınına gitti, gerçekten Ümit'i görmedim" diye konuştu.

KIZIMIN BABASI

Gamze Topuz, "Kantarcılar' görseydiniz konuşur muydunuz" sorusuna ise, "Kızımın babası, tabii ki" şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan aynı evde kalan ve sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Topuz ve Tümer çifti, geçtiğimiz aylarda ilginç bir pozlarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

AYAK SEVME SAATİ

Oyuncu, Metin'in ayağını sevdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşarak, "Ayak sevme saati" yazarak, hikaye bölümünden yayınlamıştı. Çiftin takipçilerinin bir kısmı ayak sevme pozunu çok beğenirken bazıları da bu anın romantik olmadığını belirtmişti.