Gamze Erçel ile Hande Erçel'in arası mı açık? Hakan Sabancı kadar olamadı... Bir hikayeyi çok gördü

Gamze Erçel kardeşi Hande Erçel'le alakalı herhangi bir doğum günü paylaşımında bulunmadı. Bu durum akıllara, acaba Gamze Erçel ile Hande Erçel'in arası mı açık sorularını getirdi.

Hande Erçel geçtiğimiz gün 30 yaşına merhaba dedi. 1993 doğumlu olan oyuncu, yeni yaşı için bir doğum günü partisi de düzenledi. Partiye katılan isimler arasında Hande Erçel'in sevgilisi Hakan Sabancı, Hakan Sabancı'nın ağabeyi Hacı Sabancı ve yengesi Nazlı Kayı Sabancı da vardı. Rol aldığı dizisi için final kararı verilen Hande Erçel'i partide kız kardeşi Gamze Erçel ile eniştesi de yalnız bırakmadı. Ancak Gamze Erçel'in bir tavrı oldukça dikkat çekti ve Hakan Sabancı ile kıyaslandı.

GAMZE ERÇEL NEDEN HANDE ERÇEL'İ PAYLAŞMADI?

Gamze Erçel kız kardeşi Hande Erçel'in doğum gününe gitti ve paylaşımlarda da bulundu. Ancak bu paylaşımları sanki kız kardeşinin doğum gününden değil de katıldığı herhangi bir partidenmiş gibi oldu. Erçel'in paylaşımlarının, kardeşinin doğum gününden olduğunu ancak konuyu bilenler anlayabildi. Ünlü influencer, kardeşinden de hiç paylaşım yapmadı. Bu durum, acaba kız kardeşlerin arası mı açık sorusunu getirdi.

Hakan Sabancı ise Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaşımda bulundu. Takipçiler de Gamze Erçel ile Hakan Sabancı'yı kıyasladılar.

Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan önceki dizisinde Hande Erçel'in gölgesinde kalmış!

Bihter ve Behlül'lü Aşk-ı Memnu'da yapılan inanılmaz çekim hataları! Bugüne kadar kimse fark etmedi

Paranın gücü! 'İyi ki estetik yaptırmış' dedirten 10 ünlü isim

Benim Güzel Ailem'in Canan'ı Seray Gözler'in eşi EDHO'nun yıldızı çıktı! 31 yıldır evlilermiş