Game of Thrones'un yıldızları Kit Harington ve Rose Leslie çiftinin bebekleri dünyaya geldi... Cinsiyetini sır gibi saklamışlardı!

Dünyaca ünlü televizyon dizisi “Game of Thrones”un oyuncuları Kit Harington ve Rose Leslie çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift, hamilelik haberlerini Eylül ayında duyurmuştu. 2018 yılında dünyaevine giren çift, rol aldıkları Game of Thrones dizisinin setinde tanışıp birbirlerine aşık olmuşlardı.

Canlandırdığı Jon Snow karakteri ile tanınan İngiliz oyuncu Harington ve Rose Leslie'nin bir erkek bebeği dünyaya geldi. Ünlü çiftin sözcüsü ise "Çok çok mutlular." açıklamasını yaptı. Çift 2018 yılında İskoçya'daki Wardhill Kalesi'nde evlenmişti.

ÇOK HUZURLU

Çift, bebeklerinin doğumu için ABD'den İngiltere'ye döndüklerini açıkladı. Rose Leslie, "Etrafımızı saran yeşillik, kuş sesleri, çalılar ve harika komşularımızla olmak bir ayrıcalık. Çok huzurlu." ifadelerini kullandı. Dünyaca ünlü dizide Ygritte karakterini canlandıran Leslie, Eylül ayında Magazine adlı dergiye verdiği pozlar ile bebek beklediklerini duyurmuştu.