Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu klinikte güvenlik ihlali!

Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu klinikteki bilgilerine, bir personelin erişmeye erişmeye çalıştığı öğrenildi. Söz konusu personel hakkında soruşturma açıldı.

Kate Middleton bir kez daha gündemde. Uzun zamandır nerede olduğu merak edilen Galler prensesi, Ocak ayında ameliyat olmuştu. Bir personel, Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu klinikteki bilgilere erişmeye çalışırken yakalandı.

Londra Kliniği'nin yetkilileri, prensesin kişisel bilgilerine en az bir personelin erişmeye çalıştığının iddia edilmesi üzerine acil olarak bir soruşturma başlattı.. Veri denetim kurumu Bilgi Komiserliği (ICO), 'ihlal raporu aldığını' ve 'sunulan bilgileri değerlendirmekte olduğunu' doğruladı.

Ayrıca gelen bilgilere göre; klinik çalışanları, 'güvenilen bir meslektaşlarının böyle bir 'güven ve etik ihlali' yapabileceğini duyduklarında şok ve üzüntü yaşadıklarını açıkladılar. Kate Middleton'un iddialardan haberdar olduğu belirtilirken, Kensington Sarayı'ndan bir sözcüyse, 'Bu durum Londra Kliniği'nin iç meseledir" dedi.