Galler Prensesi Kate Middleton hastaneye kaldırıldı! Ameliyata alındı

Galler Prensesi Kate Middleton yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Londra'daki bir hastanede karnından ameliyat olan ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı öğrenilen Kate Middleton ile ilgili Kensington Sarayı'ndan açıklama geldi.

AA

İngiltere'de Galler Prensesi Kate Middleton'ın başkent Londra'daki bir hastanede karnından ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı duyuruldu. Kensington Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, dün yapılan ameliyatın başarılı geçtiği ve iyileşme sürecine devam etmek üzere Middleton'ın evine dönmeden önce 10 ila 14 gün hastanede kalmasının beklendiği ifade edildi.

Paylaşılan açıklamada, ifadelere yer verildi: "Galler Prensesi, bu açıklamanın yaratacağı ilgiyi takdir etmektedir. Kamuoyunun, çocukları için mümkün olduğunca normalliği sürdürme arzusunu ve kişisel tıbbi bilgilerinin gizli kalması isteğini anlayacağını umuyor. Bu nedenle Kensington Sarayı, majestelerinin ilerleyişine ilişkin güncellemeleri yalnızca paylaşılacak önemli yeni bilgiler olduğunda sağlayacaktır."