Furkan Andıç'ın yeni projesi belli oldu! İmaj değişikliği dikkatlerden kaçmadı

Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde “Alev Avcı” karakterine hayat veren oyuncu Furkan Andıç'ın yeni projesi belli oldu. Son dönemlerde senaryo yazmaya başlayan oyuncu Furkan Andıç, usta isimlerden senaryo eğitim alıyor. İmaj değişikliğine giden Andıç bıyıklı hali ile dikkatleri üzerine çekti.

Ekranlardan uzak kalan oyuncu Furkan Andıç'ın yeni projesi belli oldu. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan Furkan Andıç dizinin final yapması nedeniyle oyunculuğa ara verdi. Uzun zamandır senaryo tekniklerini inceleyen, bunun için ustalardan eğitim alan yakışıklı oyuncu, şu sıralar ilk senaryosunu kaleme alıyor.

Furkan Andıç'ın tasarladığı ve üzerinde çalıştığı hikayelerden birinin senaryosunu tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. Yazdığı kısa filmin en kısa sürede çekilmesini planlayan Andıç, yakın oyuncu ve yönetmen arkadaşlarıyla da projesini paylaşmaya başladı.

YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Furkan Andıç, Fethi Karaduman'ın yaptığı fotoğraf çekiminde bıyıklı haliyle objektif karşısına geçti. Andıç yeni imajıyla takipçilerini şaşırttı.