Funda Arar'dan gönderme: Sanatta torpil olmaz

Ünlü şarkıcı Funda Arar önceki akşam konser verdi. Konser öncesi gazeteciler ile bir araya gelen Funda Arar, ''Sanatta torpil olmaz. İyiye iyi, kötüye kötü derim'' açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz akşam bir otelde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan Funda Arar, "29 Ekim için özel bir kostüm hazırladık, repertuarımıza marşlar ekledik. Bu gece Cumhuriyet Bayramı'nı erken kutlayacağız. Şimdiden hepimizin bayramı kutlu olsun" dedi.

"BU İŞLER ESKİDEN DAHA ZORDU"

Muhabirlerin "Oyuncular için er meydanının tiyatro sahnesi olduğu söylenir. Şarkıcılar içinde bu canlı performans mıdır?" sorusuna cevap veren Funda Arar, "Tabii ki. Eskiden albümler bile hücum kayıt şeklinde canlı çalınıp söylenerek kaydedilirdi. Bu işler eskiden daha zordu. Bazı kişilerin bestecilik yönü daha baskın oluyor. Mesela Febyo harika şarkılar yapıyor ama çok kötü söylüyor. Benden ona ders vermemi istiyor" şeklinde konuştu.

"Peki bu konularda hep çok açık sözlü müsünüz? Fikirlerinizi hemen söyler misiniz?" sorusuna ise Arar, "Evet, söylerim. Sanatta torpil olmaz. İyiye iyi, kötüye kötü derim." cevabını verdi.