Fulya Zenginer bebeği Milan'ın yüzünü ilk kez paylaştı... Bakın kime benziyor!

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Fulya Zenginer, ilk bebeğini üç gün önce kucağına aldı. grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evliliği olan Fulya Zenginer, hastaneden taburcu oldu. Ünlü oyuncu, Milan adını verdiği bebeği ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019 yılında nikah masasına oturan Küçük Kadınlar dizisinde hayat verdiği Yeliz karakteri ile hafızalarda yer edinen Fulya Zenginer, 3 gün önce ilk bebeğini kucağına aldı. Sağlık durumları iyi olduğu öğrenilen anne Fulya Zenginer ile bebeği Milan hastaneden taburcu oldu.

Güzel oyuncu taburcu olmasının ardından, "Milan evde..." notuyla ilk fotoğrafı yayınladı.

Ardından oğluyla birlikte hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Fulya Zenginer, bu gönderisine, "Milan ve ben... 23.05.22..." ifadelerini not düştü. Zenginer'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fulya Zenginer ile Küçük Kadınlar dizisinde birlikte rol aldığı Hande Soral, yıllar sonra bir araya gelmişti. Zenginer ile Hande Soral, hamile pozları ile büyük beğeni toplamıştı.