Friends Reunion hangi kanalda? Friends Reunion nereden izlenir?

Friends Reunion yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Başrollerinde; kadrosunda Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer yer aldığı projede her bir yıldızın, özel etkinliğe katılarak en az 2,5 milyon dolar kazanacağını iddia etti. Peki, Friends Reunion hangi kanalda, nereden izlenir?

Amerikan yapımı komedi dizisi Friends, 6 arkadaşın başından geçen olayları anlatıyor. Yayınlandığı dönemin fenomen dizisi olan Friends Reunion'ın başrol oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Friends Reunion yayınlanan ilk fragmanı Türkiye dahil dünyadaki tüm hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Friends Reunion hangi kanalda, saat kaçta?

FRIENDS REUNION HANGİ KANALDA?

Friends Reunion, 27 Mayıs'ta HBO Max'te sevenlerinin karşısına çıktı.


YILDIZ KONUKLAR DA OLDU

Öte yandan dizide David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk yıldızlara da yer verecek.

Ben Winston, yönetici yapımcılığın yanı sıra Friends yapımcıları Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane'le birlikte yönetti.