Fox TV'nin iddialı dizisi Öğretmen için final kararı alındı!

İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın başrollerinde yer aldığı Öğretmen dizisi pandemi nedeniyle güç kaybeden yapımlardan birisi oldu. İlk 4 bölümü büyük ilgi gören dizinin Mayıs 2021'de 36. bölümde final yapılacağına dair Medyapım tarafından açıklama bile gelmişti. Ancak dizi için işler beklenildiği gibi olmadı.

Fox TV'nin Pazar akşamları yayınlanan Öğretmen dizisi hem planlama sorunları hem de içerik sıkıntıları yaşamaya başladı. Bu durum da zaten reytinglerin ikinci sezonda bir hayli düşük gelmesi ile daha da olumsuz bir atmosfer oluştu. Kanalın iddialı dizisi Öğretmen için final kararı alındı.

Japon Orijinali 10 bölüm olan Öğretmen dizisinin hikayesinin de sezon sonuna kadar yapımı götürmeyeceği gerçeği de ortaya çıktı. Sonuçta dizinin 9. bölüm ile birlikte final yapması kararı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberinde Medyapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Öğretmen dizisi için Fox TV’nin final kararı aldığını duyurdu. Böylelikle Fox TV’nin Bay Yanlış’tan sonra ikinci dizisi de final yapacak.