Fındık Kurdu Berna son hali ile şoke etti! Değişimini gören herkes aynı yorumu yaptı

Bir Şarkısın Sen yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Berna Karagözoğlu, programın ardından sessizliğe büründü. Yarışmadaki sempatik tavırları ile adından söz ettiren Berna'ya ''Fındık Kurdu'' lakabı verildi. Büyüyüp genç kız olan Berna Karagözoğlu'nun son hali şoke etti. Fındık Kurdu Berna yıllar içindeki değişimi ile gündem oldu. Sosyal medyadan sık sık paylaşımda bulunan Berna, paylaşımları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Berna, paylaşımları ile adından söz ettirdi.

Erol Evgin ile Pınar Altuğ'un sunuculuğunu üstlendiği ATV'nin bir döneme damgasını vurmuş olan "Bir Şarkısın Sen" adlı çocuk şarkı yarışması programa katılan isimleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bir Şarkısın Sen programının en dikkat çeken isimlerinden biri de Berna Karagözoğlu oldu.

FINDIK KURDU BERNA SON HALİ GÜNDEM OLDU

Güzel sesi ve sevimli halleri ile tüm Türkiye'nin gönlüne taht kurmuş olan Berna Karagözoğlu'na programda "Fındık Kurdu" lakabı verildi. O dönemde 9 yaşında olan Fındık Kurdu Berna şimdilerde büyüdü genç kız oldu. Fındık Kurdu Berna'nın son hali kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Bu kadarını beklemiyorduk" yorumunda bulundu.

YouTube üzerinden şarkı söylemeye devam eden, Karagözoğlu'nun Instagram'da 121 bin, YouTube'da ise 56,6 bin takipçisi bulunuyor.

İşte Fındık Kurdu Berna'nın son hali;

BERNA KARAGÖZOĞLU KİMDİR?

Bir Şarkısın isimli ses yarışmasına küçük yaşlarda katılan Berna Karagözoğlu 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Şu anda 23 yaşında olan Berna Karagözoğlu aslen Kastamonu Elyakut Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Kastamonu Kuzeykent Anadolu Lisesi'nden mezun olan Berna'nın müziğe olan ilgisi devam etse de güncel mesleği ve boyu bilinmemektedir.