Sonu yaklaşan TRT 1 dizisi hakkında flaş karar! Herkes bitmesini bekliyordu ancak...

TRT 1 ekranlarında yaz aylarında izleyici karşısına çıkan Balkan Ninnisi'nin final yapacağı duyurulmuştu. Ancak son anda bir değişiklik yaşandı. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinin final kararının iptal edilmesinin ardından Balkan Ninnisi'nin final kararından vazgeçildi. Yirminci bölümde final yapması kararlaştırılan dizi için verilen karar iptal edildi. Böylece dizinin ekran ömrü de uzatılmış oldu. Gelecek günlerde kararın değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

TRT 1 ekranlarında şu sıralar Alparslan Büyük Selçuklu, Yürek Çıkmazı, Balkan Ninnisi, Kasaba Doktoru ve Teşkilat dizileri yayınlanıyor. Bu hafta hem Balkan Ninnisi hem de Kasaba Doktoru için final kararı verildiği konuşulmuştu. Bir süre önce final yapacağı konuşulan TRT 1 dizisi için son saniyede önemli bir değişiklik yapıldı. Ancak son anda bir değişiklik yaşandı ve iki dizinin yoluna devam etmesi kararlaştırıldı.

FİNAL YAPACAKTI

Yaz aylarında izleyici karşısına çıkan Balkan Ninnisi'nin final yapacağı televizyonda dünyasında son günlerin en çok konuşulan konularından olmuştu.

SON ANDA VAZGEÇİLDİ

Ancak son anda bir değişiklik yaşandı. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinin final kararının iptal edilmesinin ardından Balkan Ninnisi'nin final kararından vazgeçildi.

SEYİRCİ SON DERECE MUTLU...

20. bölümde final yapması kararlaştırılan dizi için verilen karar iptal edildi. Böylece dizinin sıkı takipçileri büyük bir sevinç yaşadı.

Önümüzdeki günlerde kararın değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.