Süreyi uzattılar! Final yapması beklenen TRT 1 dizisine nefes verecek karar!

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu, Yürek Çıkmazı, Balkan Ninnisi, Kasaba Doktoru ve Teşkilat dizileri yayınlanıyor. Bu hafta hem Balkan Ninnisi hem de Kasaba Doktoru için final kararı verildiği konuşulmuştu. Bir süre önce final yapacağı konuşulan TRT 1 dizisi için son saniyede önemli bir değişiklik yapıldı. Ancak son anda bir değişiklik yaşandı ve iki dizinin yoluna devam etmesine karar verildi.

Balkan Ninnisi'nin final yapacağı iddiaları son haftalara damgasını vurmuştu. Ancak son anda bir değişiklik yaşandı. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinin final kararının iptal edilmesinin ardından Balkan Ninnisi'nin final kararından vazgeçildi. Yirminci bölümde final yapması kararlaştırılan dizi için verilen karar iptal edildi. Böylece dizinin ekran ömrü de uzatılmış oldu. Gelecek günlerde kararın değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

FİNAL YAPMASI BEKLENİYORDU

Yaz aylarında izleyici karşısına çıkan Balkan Ninnisi'nin final yapacağı televizyonda dünyasında son günlerin en çok konuşulan konularından olmuştu.

KARARDAN VAZGEÇİLDİ

Ancak son anda bir değişiklik yaşandı. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinin final kararının iptal edilmesinin ardından Balkan Ninnisi'nin final kararından vazgeçildi.

Kararı apar topar duyurdular! Gönül Dağı'ndan tam üzecek haber geliyor derken müjde üstüne müjde!

SEVİNCE NEDEN OLDU

Final yapması kararlaştırılan dizi için verilen karar iptal edildi. Böylece dizinin sıkı takipçileri büyük bir sevinç yaşadı.

İLERLEYEN HAFTALARDA NETLEŞECEK

İlerleyen haftalarda dizinin devam etmesi yönünde alınan kararın değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.