Final öncesi Yargı'da bomba ayrılık! Pars Savcı Mehmet Yılmaz Ak kadroya veda ediyor

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Final yapmaya hazırlanan Yargı dizisinde yaşanan bomba ayrılık magazin gündemine bomba gibi düştü. Haberi alan dizinin hayranları adeta hayal kırıklığı yaşadı. Diziden ayrılacak ismi duyanlar şaştı kaldı.

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in ekran uyumu kısa sürede çok beğenildi. Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Yargı dizisinde yaşanan ayrılık herkesi şaşkına çevirdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yargı dizisi pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Sema Ergenekon tarafından yazılan muhteşem senaryosu her hafta hayranlıkla izlenen dizide büyük final öncesi ses getiren bomba bir ayrılık yaşanacak.

Reyting rekortmeni dizinin performansıyla büyük beğeni toplayan savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ı projeye veda edecek. Öte bu haftaki yeni bölümün ilk tanıtımda Defne'yi bir türlü bulamayan ve zamanı daralan Ilgaz acıdan çıldırırken, diğer taraftan Ceylin'le boşanma davasında neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.