Fi’nin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

İnternet dizisi akımının öne çıkan yapımlarından olan Fi dizisi, dün gece internette yayınlanan 12. bölümüyle sezon finali yaptı.

Ozan Güven Instagram hesabından yeni sezonun Eylül ayında başlayacağını açıkladı. Fi’nin final bölümünde ise son kozlar oynanacak. Can Manay, Duru’nun gerçek hislerini ortaya çıkarmanın derdindeyken ikili arasında gerçekleşen diyaloğu duyan Deniz, Duru’yu sorumlu tutuyor. İkilinin arası oldukça gerilirken evlilik hazırlığı içerisinde olan Deniz adeta beyninden vurulmuşa dönüyor. 

Fİ’NİN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fi’nin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunu soran izleyiciler için müjde Ozan Güven’den geldi. Ozan Güven Instagram hesabından yeni sezonun eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Fi dizisinin finalinde neler oldu?

Fi’nin yeni bölümünde ise son kozlar oynanacak. Can Manay, Duru’nun gerçek hislerini ortaya çıkarmanın derdindeyken ikili arasında gerçekleşen diyaloğu duyan Deniz, Duru’yu sorumlu tutuyor. İkilinin arası oldukça gerilirken evlilik hazırlığı içerisinde olan Deniz adeta beyninden vurulmuşa dönüyor. Son bölüme gelmenin heyecanıyla birlikte yeni bölümde Can’ın yeni hamlelerini göreceğiz.Dağılma aşamasına gelen Deniz ve Duru Can’ın oyunları karşısında neler yapacak tamamen kopacaklar mı Duru Can Manay’a teslim olacak mı merakla bekleniyor.