Fi dizisi yeni bölüm yayınlandı mı?

Fi dizisi internette izlenme rekorları kıran bir dizi oldu. Sadece internet ortamından yayınlanan dizi sansasyonel sahneleri ile öne çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi’nin 8. ve 9. bölümü Puhu Tv üzerinden yayınlandı. Fi dizsi son bölümde Aşkı ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru, zor da olsa bir karar aldı.

Fi dizisi hangi kanalda : Fi dizisi internette izlenme rekorları kıran bir dizi oldu. Sadece internet ortamından yayınlanan dizi sansasyonel sahneleri ile öne çıkıyor. Fi dizisi, bu yıl ortaya çıkan "puhutv" kanalında yayınlanıyor. Fİ'nin 8 ve 9. bölümünün fragmanı bile izlenme rekorları kırdı.

Fİ DİZİSİ KONUSU

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

 
Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.
 
Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.
 
Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.