Fi yeni bölümüyle yine olay yarattı

Fi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı Fi dizisi Cuma günü sizlerle olacak

Fi son bölüm Puhu TV’den izlenebiliyor. Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı internet dizisi Fi, sektöre yeni bir soluk getirdi. Konusu, cesur sahneler ve süresiyle her bölümüyle olay yaratan dizi, online yayıncılık platformu Puhu TV üzerinden izlenebiliyor. 

Fİ DİZİSİ 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fi dizisi 10. bölümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Puhu Tv tarafından bir açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Cuma akşamları yayınlanan popüler dizi Fi’nin 26 Mayıs’ta yayınlanması bekleniyordu ancak diziyi bekleyenler şimdiye kadar hayal kırıklığı yaşadı. 

Fİ DİZİSİ 8. 9. BÖLÜM

Fİ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşkı ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru, zor da olsa bir karar aldı. Bunun ilişkileri için bir sınav olduğunu düşünüyordu ancak Deniz'in arkasından gitmemesi nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Tam her şeyi bırakıp gideceği esnada şahit olduğu görüntü ve telefonuna gelen mesaj aldığı kararı bir kez daha sorgulattı.Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi?