Özcan Deniz'den velayet davası sonrası dikkat çeken paylaşım

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan oğulları Kuzey'in velayet davası için mahkemede karşı karşıya geldi. Tanıkların dinlendiği davada sonuç çıkmazken Özcan Deniz, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Deniz, oğlunun fotoğrafını paylaşıp ''Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler '' notunu düştü.

2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan ve kısa bir süre sonra boşanma kararı alan Özcan Deniz, velayet davası için eski eşi ile karşı karşıya geldi. Aralarında suların bir an olsun durulmadığı eski eşler İstanbul Aile Mahkemesi'nde karşılaşmamak için ayrı yerlerde bekledi.

Duruşma salonundan çıkan Özcan Deniz, "Ertelendi. Sonuç çıkmadı" dedi. Deniz, davadan sonra sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e saldırdığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Deniz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin..."

Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın tanıkları dinlendi