Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Ferman Toprak'ın eşi Hilal Toprak kim?

Hayatı Tespih Yapmışım şarkısıyla ün kazanan şarkıcı Ferman Toprak, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Ferman Toprak'ın eşi Hilal Toprak kim? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 30 Ocak 1975 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Ferman Toprak, baba tarafından Adıyaman'ın Bezik, anne tarafından da Şanlıurfa'nın İzol aşiretindendir. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Eşi ile ayrılacağına yönelik iddiaların odağında olan Ferman Toprak bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Çok özel itiraflarda bulunacak olan Ferman Toprak hakkında araştırmalar hız kazandı. 30 Ocak 1975 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Ferman Toprak, baba tarafından Adıyaman'ın Bezik, anne tarafından da Şanlıurfa'nın İzol aşiretindendir. Doktor olan babasının tayini Adana'ya çıkınca, Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya gelmiştir...

FERMAN TOPRAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

0 Ocak 1975 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Ferman Toprak, baba tarafından Adıyaman'ın Bezik, anne tarafından da Şanlıurfa'nın İzol aşiretindendir. Doktor olan babasının tayini Adana'ya çıkınca, Ferman Toprak da bu şehirde dünyaya gelmiştir.

İlk ve orta eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazanmıştır. 1996 yılında eğitimini yarıda bırakarak kendi yaşam stili olan müziğini yapabilmek adına İstanbul'a yerleşmiştir.

1996 yılında müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp İstanbul'a giden Toprak'ın, 1997 yılında ''Böyle Giderse / Kurşunlara Geleyim'' adlı ilk albümü yayımlanmıştır.

İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayan Ferman Toprak, ilk önce Beşiktaş'taki Keyifli Meyhane'de Sahneita'da sahne almış ve bunu Club ve Nispet Bar izlemiştir.

Daha sonra Etiler'de kendi gece kulübünü açmış ve bunu Kuruçeşme'de açtığı yazlık mekan "İnadına" takip etmiştir. Fakat sonunda sadece sahnede olmayı tercih ederek mekanlarını kapatmıştır.

FERMAN TOPRAK'IN EŞİ HİLAL TOPRAK KİM?

Halen sahne hayatını başarıyla sürdüren şarkıcı Ferman Toprak, Hilal Öztürk ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştur. Çiftin Adel Su adında bir kızı vardır.