Ferdi Tayfur'un ailesinde kriz iddiaları! Tuğçe Tayfur olayında gerçek ne?

Ferdi Tayfur'un yaptığı paylaşımda kullandığı sözler, kızı Tuğçe Tayfur'a söylenmiş olarak yorumlanmıştı. Ferdi Tayfur'la kızı Tuğçe Tayfur'la yaşadıkları iddia edilen kriz, hayranlarını üzdü.

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur'un aralarının açılması, Ferdi Tayfur'un hayranlarını oldukça üzdü. Kızı Tuğçe Tayfur ile yaşadıkları polemikten ötürü Ferdi Tayfur'a sahip çıkan dinleyenleri, şimdilerde 78 yaşında olan sanatçının bu tartışmalarla yorulmasını istemediler ve "Ferdi Baba'yı rahat bırakın" yorumları yaptılar.

FERDİ TAYFUR'LA TUĞÇE TAYFUR ARASINDA NELER OLDU?

Ferdi Tayfur'un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, görenlerin kafasını karıştırmıştı. Ferdi Tayfur bu paylaşımında, "Sevgili dostlar; zamanında neden bırakıp kaçtığı mı anladınız mı?" yazmıştı. Bu hikayeyi alıntılayan Tuğçe Tayfur da, babasının yanında bulunan Şirin isimli kadını hedefine alarak, "Ya utanmazlıkta son noktasın, acıdım şu an sana. Al aşkım senin olsun ne istiyorsan. Ama gerçeği hiçbir zaman değiştiremeyeceksin, sen hiçbir zaman onun kızı olamayacaksın üzgünüm. Kıskançlığın ve fesatlığın, babamın hesabından yazdığın bu iğrenç şeyle belli oldu zaten." şeklinde ifadelerin yer aldığı bir yorumda bulunmuştu.

Ferdi Tayfur'dan bu paylaşımdan sonra bir açıklama gelmiş,"Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım, çünkü onun telefonu yanımdaydı. O bakımdan bu yazıyı ben yazdım, Şirin yazmadı. Söylediğim de şu; "Kim ne yapar, kendine yapar. Dünyada ve ahirette kim ne yapar, kendine yapar." Başka söyleyecek sözüm yok. Büyüklerinize danışın, onlar ne diyecekler bu lafıma. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Benim adım Ferdi Tayfur" ifadesini kullanmıştı