Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'dan kızları Tuğçe Tayfur'a veto mu? En mutlu gününde...

Sinemanın efsane oyuncularından Necla Nazır ile Arabesk Müziği'nin en büyük üç sesinden birisi olan Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur, üçüncü kez nikah masasına oturdu. Ancak iddiaya göre efsane sanatçılar Necla Nazır ile Ferdi Tayfur, kızlarının düğünlerine katılmadılar.

Ünlü sanatçılar Necla Nazır ile Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur ikinci kez evlenecek olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda eski nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadıkları gerilim ile gündeme gelen Tuğçe Tayfur, yakın zaman önce de evleneceğini açıklamıştı.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre; Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tayfur soyadıyla son hafta sonu notunu düşmüştü.

NECLA NAZIR VE FERDİ TAYFUR, KIZLARININ YANINDA OLMAYACAKLAR

Ani bir kararla evleneceğini açıklayan şarkıcı Tuğçe Tayfur'un bugün gerçekleşen nikahına iddiaya göre, baba Ferdi Tayfur ve anne Necla Nazır nikaha katılmadılar. Sivas'ta yapılan nikaha sadece oğlu Taner Efe katıldı.

Eski nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile evlendi ve sosyal medyadaki soyadını Aydın diye değiştirdi.