Fenomen MC Thammy ayaklarını buz ve tuz dolu kovanın içinde tuttu... Yürüyemez hale geldi

MC Thammy adıyla tanınan ünlü fenomen, 15 dakika boyunca ayaklarını buz ve tuz dolu bir kovaya sokarak son dönemde popüler olan meydan okumaya katıldı. MC Thammy'nin ayaklarında yanıklar meydana geldi. Ünlü fenomen, yürüme yetisini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Brezilyalı fenomen MC Thammy adıyla sosyal medyada tanınan Thammy Caroline tehlikeli bir meydan okuma olan buz ve tuz dolu kovada ayaklarını bekletme akımına uydu. MC Thammy talihsiz bir kaza yaşadı.

Ayaklarını 15 dakikada kovada bekleten fenomenin ayakları morarmaya başladı. MC Thammy, gerçek adıyla Thammy Caroline, bu tehlikeli meydan okuma sonucunda ayaklarında birinci ve ikinci derece yanıklar meydana geldi ve yürüyemez hale geldi. Evin içinde bir plastik bahçe sandalyesinde oda oda dolaşan fenomen "Ayaklarımızı 15 dakika boyunca buzun üzerinde kaba tuzla tuttuk. Ayağımı kovadan çıkardığımda hayatımda hiç bu kadar acı hissetmemiştim. Üç parmağım kovadan çıktığında siyahlaşmıştı.

Ayağım çok şişmeye başladı. Oradan ayrılıp hastaneye gittim, doktor tromboz riski olduğunu söyledi, diğeri bir dakika daha kalsaydım parmaklarım nekroz olabilirdi dedi"" dedi.