Gönül Dağı'nda seyirciyi sevince boğacak gelişme! Meğer 21 gün sonra ilk kez...

Kasım ayının sonunda Gönül Dağı dizisi hakkında bomba bir karara imza atılmıştı. Dizi Gönül Dağı Katar'da başlayan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta yayınlanmamıştı. TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları futbolseverler buluştu. Dizinin yeni bölümünü 3 haftadır bekleyen izleyicilere müjdeli haber verildi. Dizi yeni bölümüyle 17 Aralık Cumartesi günü ekranlarda olacak.

Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisi son dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başardı. Ancak Kasım ayının sonlarına doğru izleyicileri üzecek bir gelişme yaşanmış ve dizi 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalmıştı. Bu olay izleyicilerin moralini bozan gelişmelerden birisi olsa da en sonunda müjdeli haber geldi. Gönül Dağı bu hafta cumartesi günü yani 17 Aralık'ta yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak.

3 HAFTA YAYINLANMAMIŞTI

Kasım ayının sonlarına doğru izleyicileri üzecek bir gelişme yaşanmış ve dizi 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalmıştı.

MÜJDELİ HABER GELDİ

Bu olay izleyicilerin moralini bozan gelişmelerden birisi olsa da en sonunda müjdeli haber geldi.

YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU

Gönül Dağı bu hafta cumartesi günü yani 17 Aralık'ta yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak.

ORTALIK TOZ DUMAN...

Elif, annesinin kasabaya dönüşüyle birlikte ikilem içinde kalır. Amcaoğullarıyla en iyi nişan organizasyonunu yapma konusunda iddialaşan Cemile, Asuman ve Zahide kolları sıvamıştır.

Asuman müzik okulunda Mahmut Tuncer'le karşılaşınca onu nişanda sahneye çıkmaya ikna eder. Mahmut Tuncer'in Gedelli'ye gelişiyle birlikte başta amcaoğulları olmak üzere herkeste hem şaşkınlık hem de sevinç oluşur.

Gönül Dağı'ndaki bu ayrılık seyircinin moralini yerle bir eder! 4 bölüm bile oynamadan gönderdiler!