Fedon göründü yaz geldi! Denize girdiği video viral oldu

Fedon sosyal medya için yazın geldiğinin işareti olarak görülen ünlü isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olduğu haberleri ile gündeme gelen Fedon, denize girdiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Fedon sosyal medyada yazın gelişini temsil eden ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Fedon, denize atladığı anlardan bir görüntü paylaştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bu videoyu, "Ve Fedon denize düştü. Uzun zamandır denize düşüp yaz sezonunu açmamı beklediğiniz, ufak tefek sorunlarımdan dolayı ancak bugün olabildi. Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaz diliyorum." yanıtını verdi.

İrem Derici bu yoruma, "İşte şimdi oldu." şeklinde karşılık verdi.

Kanser hastalığını yenen Fedon bu durum için, "Allah sağlık verdiği müddetçe sahnelerde sizlerle olacağım. Bugün internette, sosyal medyada bir haberler dolaşıyor. Ben de şahit oldum, şahsen ben de üzüldüm. 'Fedon kanser, Fedon çaresiz bir hastalığa yakalandı' gibi haberler. İki yıl önce böbreğimde bir tümör vardı, kanser olarak çıktı. Ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum ve 10-15 gün sonra da çalışmaya başladım." yorumunda bulundu.