Fatma Girik için anma töreni düzenlendi... Sanatçı dostları akın etti

Yeşilçam'ın en güzel ve başarılı kadınları arasında gösterilen Fatma Girik için vefatının birinci yıldönümünde anma etkinliği düzenlendi. Anma törenine Fatma Girik'in yakın arkadaşları katıldı. Anma programı, Girik'in kendi seslendirdiği şarkıların dinletisiyle başladı.

AA

Usta Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik'in vefatının 1'inci yıldönümü kapsamında İstanbul'da anma etkinliği düzenlendi. Anma programı, Girik'in kendi seslendirdiği şarkıların dinletisiyle başladı.

"KENDİNİ MERKEZE ALMAYAN BİR ŞÖHRETTİ"

Etklinliğin ardından AA muhabirine konuşan Girik'in rol arkadaşlarından Halil Ergün, Yeşilçam efsanesiyle aynı projeler içinde bulunmaktan gurur duyduğunu kaydederek, "Hem meslek arkadaşım hem de özel arkadaşımdı. Beraber çok değerli çalışmalar yaptık." diye konuştu. Ergün, Girik'in nadir bir kişilik olduğunu vurguladı ve "Kendini hiç merkeze almayan bir şöhretti. Erken kaybettik ama bizde derin izler bıraktı. Çok özel, insan gibi bir insandı." ifadelerini kullandı. Yeşilçam'a 14 yaşında adım atan oyuncu Fatma Girik, 180'in üzerinde film ve çok sayıda dizide rol aldı.

Fatma Girik'e ölüm yıldönümünde vefasızlık... Mezarı boş bırakıldı