Netflix Fatma dizisi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir? Fatma dizisi Netflix'te yayınlandı mı?

Burcu Biricik'in başrolünde oynadığı Fatma dizisi gündemde merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Özgür Önürme'nin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Psikoloji dram türünde olan diziyi izlemek isteyenler ''Fatma dizisi Netflix'e geldi mi? Netflix Fatma dizisi oyuncuları kimlerdir, konusu nedir?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

Dijital film ve dizi izleme platformu Netflix'in Türk dizilerinden olan Fatma dizisi yoğun ilgi görüyor. Burcu Biricik'in başrolünde oynadığı Fatma dizisinde Fatma karakteri 35 yaşındaki Fatma, temizlikçidir. Fatma'nın kocası Zafer hapistedir ve hapisten çıkmasının hemen ardından kaybolur. Fatma kocasını aramaya çıkar ancak bu sırada hiç hesapta olmayan beklenmedik bir cinayet işler.

FATMA DİZİSİ NETFLİX'E GELDİ Mİ?

Fatma dizisi 27 Nisan 2021 tarihinde Netflix'te yayınlandı. Netflix kullanıcıları dizi bölümlerini izleyebiliyor.

NETFLIX FATMA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

35 yaşındaki Fatma, temizlikçidir. Fatma'nın kocası Zafer hapistedir ve hapisten çıkmasının hemen ardından kaybolur. Fatma kocasını aramaya çıkar ancak bu sırada hiç hesapta olmayan beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay Fatma için şu zamana kadar yaşadığı tüm kötü şeylerin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir.

Fatma o olaydan sonra bir taraftan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak için uğraşan bir anne, bir diğer taraftan ise işlediği cinayet ile alakalı şüphelenilmeyen temizlikçi bir kadın.

NETFLIX FATMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Fatma dizisinin çekimlerine 16 Temmuz'da başlandı. Dizinin yapımcılığını Başak Abacıgil üstlenirken, senaryosunu ise Özgür Önurme, yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu üstleniyor. Burcu Biricik, Fatma rolü ile başrolü canlandırıyor. Birick'e eşlik eden diğer isimler ise, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan.