Fatih Ürek'ten dikkat çeken sözler: Daha güzel şeyler yaptıkça yalnızlaştım

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programının bugünkü konuğu oldu. Yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacağını söyleyen Fatih Ürek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Hadi Hadi” şarkısı ile büyük başarı elde eden Ürek, “Daha güzel şeyler yaptıkça yalnızlaştım” açıklamasında bulundu.

Son olarak Gelinim Mutfakta programı ile izleyici karşısına çıkan Fatih Ürek, TV8'de ekrana getirilen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Fatih Ürek, yılbaşında Kıbrıs'ta 2 bin kişilik bir salonda sahne alacağını söyledi. Ürek, "Sahne alacağım gece için tanıtım yapmadım." dedi.

Aysun Kayacı ile başrollerini paylaştığı Şeytanın Pabucu filmindeki performansı ile sunucular tarafından övülen Ürek, "2 karakter canlandırdım ama zordu, çok zordu" diyen ünlü şarkıcının tiyatro sahnelerine çıkması hatırlatılması üzerine "Yapıyoruz da ne oluyor acaba. Ama yok sevenlerim biliyor zaten. Yıllar geçiyor bu işin içinden biliyorlar artık ya... Bilmeyenler sadece ön yargılı oluyor. Artık bu saatten sonra hiç umurumda değil." şeklinde konuştu.

"DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPTIKÇA YALNIZLAŞTIM"

"Hadi Hadi" adlı hit parçasından bahseden Ürek, "Böyle bir şarkı yapmışım, kült bir şarkı oldu bu. 12 sene oldu galiba... Hala bu şarkı insanları ayağa kaldırıyor. Bu saatten sonra zaten ne yapabilirim ki? İsteğim şeyleri yaptım. Daha güzel şeyler yaptıkça yalnızlaştım. Gerçekten yalnızlaştım... Çünkü insanlarla ilişkilerim kopmaya başladı. Benden kaynaklanmıyor, zaten benden hiç kaynaklanmaz. İnsanlar kötüler... Kimseyi görmek istemiyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum. Ben böyle çok mutluyum." İfadelerini kullandı.