Fatih Ürek yaşadığı travmayı yıllar sonra itiraf etti! 'Titredi, olduğu yere düştü ve öldü'

Gelinim Mutfak'ta programının sunuculuğunu bırakan Fatih Ürek, geçtiğimiz gün YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çok fazla para kazandığını söyleyen Fatih Üren, 'En yakınlarım 20 milyon liramı aldı' sözleri ile olay oldu.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ürek, sosyal medyanın gündemine oturdu.

'20 MİLYONUM GİTTİ'

Bugüne kadar çok para kazandığını söyleyen Fatih Ürek'e 'Bu zamana kadar çok para kazandım. 'Parayı ne yaptın?' derseniz; 'Aldı, gittiler' derim. En yakınlarım yaptı bunu bana. Benim en yakınımdı bu kişiler, şu anın parasıyla 20 milyonum gitti. Haftanın her günü çalışıyordum. Alan kişi de hayrını görmedi. Keşke biraz görseydi' dedi.

'KADINLAR BENİ ÇOK SEVİYOR'

Kadınların kendisini çok sevdiğinden bahseden Fatih Ürek, 'Hep dua ederler bana, hepsine çok teşekkür ediyorum. Ben onlara en samimi halimle yaklaşıyorum, onlar da beni seviyor. Çok özel şeyler yaşadım' ifadelerini kullandı.

'OLDUĞU YERE DÜŞTÜ, ÖLDÜ'

Başından geçen kötü olayı da anlatan Ürek, şunları söyledi: Almanya'da konser verecektim. İçerisi dolu, çoğu da kadın. Tam sahneye çıkacağım, bir kadın geldi. Fotoğraf çektirmek istiyormuş. Kadına 'Gel' dedim. Bir adım attı, titredi.

Olduğu yere düştü ve öldü. Ben bu olayı hayatım boyunca unutamam. Böyle bir sevgi, böyle bir iletişimim vardı benim.

DEMET AKALIN'LA KÜSMÜŞTÜ

Ablasının cenazesine katılmaması nedeniyle küs olduğu ve polemikler yaşadığı Demet Akalın hakkında da açıklamalarda bulunan Ürek, eski dostu hakkında dedikoducu demişti.