Fatih Koyunoğlu hakkında şoke eden istismar suçlaması: Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde hayat verdiği Nuh karakteri ile izleyici karşısına çıkan Fatih Koyunoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara Koyunoğlu, tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy'u Kadıköy'deki bir eğlence mekanının apartman boşluğunda öpmeye çalıştı. Çakmaksoy tarafından gelen sert tepkiyle karşılaşan Fatih Koyunoğlu hakkında 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

İstanbullu Gelin dizisinde Akif karakteri ile hafızalarda yer edinen son olarak geçtiğimiz günlerde final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Fatih Koyunoğlu'nun adı cinsel saldırı iddialarına karıştı.

Sabah'ın haberine göre, Koyunoğlu'nun Kadıköy'de bir eğlence mekanında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. İddialara göre Koyunoğlu, Çakmaksoy'la birlikte kendisinin de ortağı olduğu tiyatro binasına gitti. Burada alkolün de etkisiyle genç kadını öpmeye çalıştı fakat Çakmaksoy'un sert tepkisiyle karşılaştı.

Daha sonra Koyunoğlu'nun binadan çıkmak isteyen Çakmaksoy'u apartman boşluğuna çekerek cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Çakmaksoy'un şikayeti üzerine ünlü oyuncuya cinsel saldırı suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.