Faruk K müzik yapan YouTuberlara yüklendi: Herkes sanatçı olamaz

Bir dönemin en popüler sanatçılarından olan Faruk K, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Müzik yapan YouTuberlar hakkında konuşan Faruk K, ''Herkes müzik yapabilir, herkes şarkı söyleyebilir fakat herkes sanatçı olamaz'' ifadelerini kullandı.

Şarkıları ve farklı dansı ile dikkatleri üzerine çeken Faruk K, şarkıcılığın yanı sıra dans eğitmenliği de yapıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı modern dans bölümü mezunu olan ünlü şarkıcı verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

"HERKES ŞARKI SÖYLEYEBİLİR FAKAT HERKES SANATÇI OLAMAZ"

Faruk K kendisine yöneltilen "Sosyal medya ve dijitalleşme ile birlikte Youtuberlerin müzik hayatına girmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Herkes müzik yapabilir, herkes şarkı söyleyebilir fakat herkes sanatçı olamaz. Sanatçılık başka bir süreçtir doğuştan kumaşınız olmadığı sürece o kumaşı kendimize bir kıyafet olarak kesip dikip yakıştırıp giyemezsiniz. Mutlaka bir altyapı, mutlaka bir eğitim şart. Youtuberların yaptığı dönemsel bir geçiş bence buda bitecek. Önemli olan ne bıraktığınız ve nasıl bıraktığınız."