Farah Zeynep Abdullah'ın 'Domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar' sözlerine Bergüzar Korel'den yorum: Bizim dünyamızda öyle şeyler olmuyor

Geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Bergüzar Korel, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın ''Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar'' paylaşımı hakkında konuştu. Bergüzar Korel, Farah Zeynep Abdullah'ın çıkışıyla ilgili ''Başkalarının ne yaptığını bilmiyorum ama bizim dünyamızda öyle şeyler olmuyor'' dedi. Korel, açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir eşi Halit Ergenç ve çocukları ile yurt dışında olan güzel oyuncu Bergüzar Korel, Türkiye'ye geldi. Önceki gün bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Bergüzar Korel, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Ünlü oyuncu "Sizi görünce mutlu oldum. Özlemişim vallahi" dedi.

Londra - İstanbul arası mekik dokuduğu hatırlatılan Korel, "Gidip, geliyorum sürekli. Zor olmuyor benim için ama bir tek uçak korkum oluyor, o zorluyor beni. Altı ay orada, altı ay burada gibi oluyor. Gidip, geliyorum" şeklinde konuştu.

BERGÜZAR KOREL'DEN FARAH ZEYNEP ABDULLAH AÇIKLAMASI

Farah Zeynep Abdullah'ın "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" açıklaması hakkında da konuşan Korel, şunları söyledi:

"Başkalarının ne yaptığını bilmiyorum ama bizim dünyamızda öyle şeyler olmuyor. Yönetmen ya da yapımcı bir oyuncuyu düşünüyor ondan sonra biz onlarla oynuyoruz. Benim için hep böyle oldu, başka türlüsü olmadı. Gözlemlediğim kadarıyla Halit'te de öyle oldu."