Fahriye Evcen'den yeni proje müjdesi! İmzayı attı, alacağı ücret dudak uçuklattı

Oğlu Karan'a hamile kalmasının ardından bütün projelerini iptal eden Fahriye Evcen'den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen'in yeni bir proje için imza attığı öğrenilirken bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı.

Birçok başarılı projede rol alarak gönüllerde taht kuran Fahriye Evcen, Karan'a hamile kalmasından sonra ekranlardan elini eteğini çekerek sessizliğe büründü.

Uzun bir süredir projelerden uzak olan Evcen, yeni sezon için çalışmalara başladığını ve projelerini değerlendirdiğini duyurmuştu. Yeni bir anlaşma sağlaması halinde oğlu Karan için bakıcı tutacağını da söylenmişti.

130 BİN TL ALACAK

Yazdan bu yana 10 diziden teklif alan Fahriye Evcen, bir yapım şirketinin dizi anlaşmasını kabul etti. Projeyi şimdilik gizli tutan Fahriye Evcen'in bölüm başı 130 bin TL alacağı öğrenildi.

Ekranlara dönmek istediğini söyleyen Evcen, 'Şu an net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak, ben de bilmiyorum ama bakıp göreceğiz. O tempoya bir şekilde alışacağım' demişti.