Fahriye Evcen'den karnı burnunda poz! Burak Özçivit kayıtsız kalamadı

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen, hamilelik sürecini dinlenerek geçiriyor. Sosyal medyadan sık sık paylaşımda bulunan Fahriye Evcen şimdi de siyah tulumu ile poz verdi. Ünlü oyuncunun karnının belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı. Burak Özçivit eşinin paylaşımına kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, emojili yorum yaptı. Evcen'in paylaşımı takipçilerinden de büyük ilgi gördü.

Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu olan ve Çalıkuşu setinde tanıştığı Burak Özçivit ile 2017 yılında dünyaevine girdi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in Karan adını verdikleri oğulları dünyaya geldi.

Magazin basınının gözde çiftlerinden olan Evcen ve Özçivit, yaz aylarında ikinci bebeklerini beklediklerini müjdeledi. Dinlenmeye çekilen güzel oyuncu Evcen, sosyal medya paylaşımlarına ağırlık verdi. Evcen, yeni hamilelik pozlarını yayınladı.

FAHRİYE EVCEN'İN HAMİLELİK POZLARINA BURAK ÖZÇİVİT'TEN YORUM

Siyah tulumu ile objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı. Evcen'in paylaşımı beğeni ve yortum yağmuruna tutulurken eşi Burak Özçivit'ten de yorum gecikmedi. Özçivit, eşinin hamilelik pozlarına emojili yorum yaptı.

İşte Fahriye Evcen'in pozları;