Fahriye Evcen'den güldüren paylaşım: Karan yemeğini yedi mi acaba?

Hamile kalmasının ardından ekranlara ara veren ve sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başlayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, ormanda yürüyüş yaptığı anları takipçileri ile paylaştı. Paylaşımlarında takipçilerini gülümseten bir fotoğrafa da yer veren Evcen, 'Karan yemeğini yedi mi acaba?' ifadelerini kullandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Oğlu Karan'ı 2019 yılının Nisan ayında kucağına alan başarılı oyuncu Evcen, ekranlara dönmek için gün sayarken sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor.

Her gün iki saate yakın yürüyüş yapan ve doğum kilolarından kurtulan ve eski formuna kavuşan Fahriye Evcen, ormanda çekildiği yeni karelerini paylaştı. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Evcen'in pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden esprili bir paylaşımlarda bulunan Fahriye Evcen, fotoğrafa 'Karan yemeğini yedi mi acaba?' notunu düştü.

İşte Fahriye Evcen'in pozları...