Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan eğlenceli poz: Küçük ressamım iş başında

Karan'a hamile kalmasının ardından ekranlara veda eden Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından ailesiyle eğlenceli anlarını paylaşmayı ihmal etmiyor. 2017 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen, oğlu Karan ile resim yaptığı anları paylaştı. 'Küçük ressamım iş başında' notunu ekleyen Fahriye Evcen'in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzü olan Fahriye Evcen kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivitl'le 2017 yılında nikah masasına oturdu. Ünlü çift geçtiğimiz yıl oğulları Karan'ı kucağına aldı. Evcen, hamilelik sürecinde ekranlardan uzak olan Evcen, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Burak Özçivit ile olan evliliğinden dünyaya gelen Karan ile bütün vaktini evinde geçiren Fahriye Evcen, takipçilerini mest edecek yeni bir paylaşıma imzasını attı. Fahriye Evcen oğlu Karan'la resim yaptığı anları 'Küçük ressamım iş başında' notuyla paylaşım yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Ne güzelsiniz maşallah', 'Şimdiye kadar gördüğüm en güzel resimler. Birçok anlamı var. Bu görüntü nezaket, tatlılık, masumiyet, güzellik ve annenin anlamını içerir' ve 'Bal suratlı melek maşallah' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın eğlenceli pozları