Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten evlilik yıldönümü paylaşımı! Hayranları mest oldu

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti evliliklerinin 5. yıldönümünü yaptıkları romantik paylaşım ile takipçilerinin beğenisine sundu. Mutluluklarını gözler önüne seren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisinin pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit mutlu evliliklerinin 5. yıldönümünü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile sevenleriyle paylaştı. Ünlü oyuncular mutluluklarını verdikleri pozlarla Instagram story'lerinden paylaştı.

Çalıkuşu dizisinin setinde başlayan aşklarını 2017 yılında evlilikle taçlandıran ve 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla mutluluklarını ikiye katlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, şimdilerde ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyor.

2,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde ikinci bebek müjdesiyle magazin gündemine damga vurmuştu.

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'TEN 5. YILDÖNÜMÜ POZU

İkinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerimizden. Mutluluklarını takipçileriyle paylaşmaktan çekinmeyen oyuncu çift, Instagram hesaplarından evliliklerinin 5. yıldönümünü verdikleri bu poz ile sevenleriyle paylaştı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in aşklarını yansıtan ve hayranlarını mest eden o poz işte karşınızda...

Esra Bilgiç güzelliğiyle gündem oldu! Ünlü isim sosyal medyayı ikiye böldü