Fahriye Evcen oğlu Karan'ın fotoğrafını ikinci kez paylaştı!

Geçen yıl Nisan ayında bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu ekranlardan ve gündemden uzak duruyordu. Koronavirüs salgınının sürdüğü şu günlerde ise tüm Türkiye gibi Fahriye Evcen de eve kapandı.

Özçivit çifti, salgın nedeniyle evlerde kaldığımız şu günlerde oğulları için online doğum günü partisi düzenleyecekler. 

FAHRİYE EVCEN OĞLU KARAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, oğulları Karan için düzenleyecekleri doğum günü partisini korona virüsü salgını nedeniyle iptal etti. Ünlü çift, oğullarına ailelerinin internet üzerinden katılacağı online doğum günü partisi yapmaya karar verdi. Fahriye Evcen oğlu Karan için paylaştığı doğum günü mesajında ise şu ifadelere yer verdi;

"Karan'ım.. Gülüşün dünyada duyduğum en güzel ses, kokun aldığım en güzel koku... Gözlerin gördüğüm en güçlü ışık... Gökyüzündeki yıldızdan da, güneşten de daha parlak bana yüzün... Kutup yıldızım...-Sen gülünce içimde çiçekler açıyor. Senin canın yandığında, bir sızı saplanıyor kalbime.. Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin... Kalbimm... Hep iyi ol Karan'ım. Ve bil ki, bu uzun yolda ben hep senin yanındayım... Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bunu söylemek; İyi ki doğdun oğlum... İyi ki... Annen :)