Fazlası Zarar 2 Nisan 2021 birincisi belli oldu! Ezgi Sertel'le Fazlası Zarar haftanın kazanını kim oldu?

TRT1'in sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Ezgi Sertel'le Fazlası Zarar'da bugün haftanın final günü. Fazlası Zarar haftanın kazanını kim oldu? Fazlası Zarar 2 Nisan 2021 birincisi kim? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı hafta içi her gün saat 13.20'de TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Ezgi Sertel'in muhteşem sunumuyla ekrana gelen Fazlası Zarar'da 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor. Evdeki fazla harcamalar salona geliyor, ev sahibinin tüketim alışkanlıkları göz önüne seriliyor. Ezgi Sertel'le Fazlası Zarar haftanın kazanını kim oldu? Fazlası Zarar 2 Nisan 2021 birincisi kim? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

EZGİ SERTEL'LE FAZLASI ZARAR HAFTANIN KAZANINI KİM?

Ezgi Sertel'le Fazlası Zarar 2 Nisan 2021 birincisi 24 puanla Şeyma Hanım oldu.

EZGİ SERTEL İLE FAZLASI ZARAR KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı "Fazlası Zarar'" 7 Eylül Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 14.45'de TRT 1 ekranlarında başlıyor. Sevilen Sunucu Ezgi Sertel'in sunacağı "Fazlası Zarar", hayata bakış açınızı, para harcama şeklinizi ve geleceğinizi değiştirecek.

Bu programda, her hafta 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor... Evdeki fazla harcamalar salona geliyor, ev sahibinin tüketim alışkanlıkları göz önüne seriliyor... İhtiyacına göre harcama yapan, ayağını yorganına göre uzatan yarışmacı 10 bin lira büyük ödülün sahibi oluyor... Eşinizle aranızı düzeltecek, evinizdeki bütçe savaşlarına son verecek olan program "Fazlası Zarar" hafta içi her gün TRT 1'de.