Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan'a şok! Davada kusurlu bulundu

Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan göz kapağı kaldırma ameliyatı olmuş ancak ameliyat sonrası nörolojik sıkıntılar yaşamaya başladığını iddia ederek, ameliyatını yapan Prof. Dr. Tamer Koldaş'a tazminat davası açmıştı Ancak davada Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan kusurlu bulundu. Raporda, Prof. Dr. Tamer Koldaş'ın eylemlerinin tıp biliminin ilke ve kurallarına uygun olduğu bilgisi yer aldı.

Oyuncu Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan, açtığı davada kusurlu bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan, geçirdiği felç sonrasında oluşan hasar sebebi ile Prof. Dr. Tamer Koldaş tarafından göz kapağı kaldırma ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra nörolojik sıkıntılar yaşamaya başladığını iddia eden Jale Erkan, Prof. Dr. Tamer Koldaş 'a 160 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Ancak Erkan kusurlu bulundu. Kurum; profesörün ameliyatta kusursuz olduğu, davacı Erkan'ın ameliyat sonrası başka bir doktora gidip tedaviyi aksattığını ve başka bir doktor tarafından ameliyat edildiği rapor edildi. Raporda Jale Erkan'ın kusurlu olduğu da yer aldı.

Jale Erkan'ın bir iddiası da, aydınlatılma formunun kendisine bilgi verilmeden imzalatılmasıydı. Jale Erkan'ın öne sürdüğü gibi aydınlatılma formunun kendisine bilgi verilmeden imzalatılmasının mümkün olmadığını söyleyen Prof. Dr. Tamer Koldaş, Erkan'ın ameliyat sonrası düzenli olarak kontrollerine gelmediğini, pansuman dahi yaptırmadığını ve hatta uyarıları dikkate almadığı beyanında bulundu.

ADLİ TIP DOKTORU KUSURSUZ BULDU

İstanbul Tüketici Mahkemesi'nde görülen davada Adli Tıp Kurumu heyeti, Jale Arkan'ı muayene etti.

Sunulan raporda Erkan kusurlu bulunurken, Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tamer Koldaş'ın eylemlerinin tıp biliminin ilke ve kurallarına uygun olduğu bilgisi yer aldı.