Ezgi Eyüboğlu'ndan tartışma çıkaracak açıklama! ‘İhtiyacı olan yaptırsın'

Futbolcu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oyuncu Ezgi Eyüboğlu, tartışma çıkaracak bir açıklama yaptı. En son Yol Arkadaşım 2 filminde rol alan Eyüboğlu, ‘İbrahim Selim İle Bu Gece' programına katıldı. Güzel oyuncu, programda sorulan, ‘Hiç estetiğin var mı?' sorusuna verdiği cevap ile dikkat çekti.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile başrolü paylaştığı Yol Arkadaşım 2 filmi ile hatırlanan Özge Eyüboğlu tartışmaya neden olacak bir açıklama yaptı. Futbolcu sevgilisi Oğulcan Engin ile gündeme gelen ünlü oyuncu, daha önce de Kaan Yıldırım ile evlenmiş 2019 yolunda boşanmıştı. İbrahim Selim'in sunuculuğunu yaptığı 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına katılan Eyüboğlu, açıklamaları ile gündeme geldi.

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 'Estetiğin var mı' sorusu karşısında hiç estetik yaptırmadığını belirterek 'İhtiyacı olan yaptırsın. Ama yaşımın en iyisi olmak için teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorum' ifadelerini kullandı.

Kendisi hakkında bilinmeyenleri anlatan Ezgi Eyüboğlu, 'Sinirlenmem saman alevi gibidir. Hemen unuturum. Kırgınlığı, küslüğü sevmem' dedi. Batıl inancı olmadığını dile getiren güzel oyuncu, 'Çok hırslı bir insan değilim. Hayatı ıskalamayı sevmiyorum' şeklinde konuştu.