Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

Bu akşam Star Tv'de saat 20:00'da ekranlara gelecek olan Eyvah Eyvah 2 filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu filmde; Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak ve Tanju Tuncel gibi isimler yer alıyor. Eyvah Eyvah 2 filmi 2011 yılında vizyona girmişti ve ilk üç günde 801.863 seyirciye ulaşmıştı. İşte film hakkında tüm merak edilenler..

Eyvah Eyvah 2 filmi bu akşam Star Tv'de saat 20:00'da ekranlara gelecek. İzleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Kahkaha tufanı yaşatacak olan filmin oyuncu kadrosunda Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak ve Tanju Tuncel gibi isimler yer alıyor. Eyvah Eyvah 2 filmine dair tüm merak edilenleri sizler için derledik..

EYVAH EYVAH 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Eyvah Eyvah 2 filminin çekimleri Geyikli ve Bozcaada'da gerçekleştirildi.

EYVAH EYVAH 2 KONUSU NE?

Babası Ali Rıza Şeker'i İstanbul'da bulan Hüseyin'in artık tek bir amacı vardır: Sevdiği kıza, Müjgan'ına kavuşmak... Firuzan'ı, terzi Ramiz'i ve babasını da yayına alıp, memleketi Geyikli'ye dönen Hüseyin, Müjgan'ın kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Hüseyin’in memlekette torunlarının yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin de dahil olduğu yeni macerada, bol bol kahkaha ve birçok sürpriz yer alıyor.

EYVAH EYVAH 2 OYUNCULARI KİMLER?

Eyvah Eyvah 2 filminin oyuncu kadrosunda; Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak ve Tanju Tuncel gibi isimler yer alıyor.