Eylül Öztürk'ten 2. Sayfa sunucuları Müge ve Gülşen'e sert yanıt! Gözyaşlarına boğuldu

Sunucu ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurduğu fotoğraf sosyal medyada olay yarattı. 2. Sayfa programının sunucuları fotoğrafın taklit olduğunu iddia edince taraflar birbirine girdi. Canlı yayında Öztürk'e yüklenen Müge ve Gülşen'e, fenomenden sert yanıt geldi.

Barış Kenan Özkan ile 2017'de dünyaevine giren oyuncu, sunucu ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, dün hesabından yaptığı paylaşımla ikinci kez anne olacağını duyurdu. 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen ise oyuncunun müjdeyi vermek için paylaştığı fotoğrafta başkasını taklit ettiğini iddia edince ortalık karıştı. Öztürk, sosyal medyadan ünlü sunuculara ateş püskürünce kavganın fitili ateşlendi.

HAMİLE KALAMAYAN KADINLARIN KALPLERİNİ Mİ KIRDI?

2. Sayfa programının sunucuları, bugünkü yayınlarında Eylül Öztürk'ün kendi paylaşımlarına "Bu poz çok genel, yaygın ve bir o kadar da gerçekçi bir manzara ve pozdur. Çok defa bir hamilelik müjdesinde kullanılmıştır. Bu tabloyu her hamile kadın yaşar, bilmemeniz çok normal tabi. Çok önemli değil ama zaten bundan daha fazlasını size verebilecek bir yaşantımız yok bizim. Ancak bunlarla idare edin artık ne yapalım" demesine canlı yayında tepki gösterdi. Programın sunucuları, "Bu tabloyu hamile kadınlar bilir, bilmemeniz çok normal" sözünden dolayı Öztürk'ün hamile kalamayan kadınların kalplerini kırdığını ileri sürdü.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Canlı yayında sözlerinden dolayı tepki gösterildiğini ve linç ettirilmeye çalışıldığını söyleyen Eylül Öztürk, Instagram hesabından yayınladığı videolarda gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncu, şu sözlerle kendisini hedef gösteren sunuculara şu sözlerle sitem etti: 

"Ben iki defa sizin programınıza geldim, çayınızı içtim ve beni tanıyorsunuz. Benim hangi cümleyi ne şekilde söyleyip söylemeyeceğimi siz çok iyi biliyorsunuz. Benim üzüldüğüm nokta da bu. Sadece kendi çıkarlarınız doğrultusunda benim çok mutlu olduğum bir anı kendinize prim haline getirdiniz. Üzerine de "Bu ülkede anne olmayanlar var" diyerek dem vurdunuz. Asla ve asla böyle bir niyetimin olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Beni linç ettirmeye çalışıyorsunuz ama ben buna izin vermem."

SİZ KADINLARI LİNÇ ETTİRİRKEN BEN İSTİHDAM SAĞLADIM"

"Siz göbeği açık giyinen kadınların fotoğraflarını paylaşarak altında linç ettirirken ben burada ev kadınlarına istihdam sağlamak için savaştım. Ben tüm kadınlardan ve takipçilerimden özür diliyorum böyle çirkin bir şeyin içinde olduğum için. Benim laflarımı çevirip söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteren Müge ve Gülşen adına da özür diliyorum."

"ALLAH ISLAH ETSİN"

"Her şeyden önce şu karnımdaki bebekten özür diliyorum. Sizin gibi hiçbir dostluğu hak etmeyen iki kadın yüzünden şu karnımdaki bebeği üzdüğüm için çok özür diliyorum. Sizin yatacak yeriniz yok. Aldığınız veballerin günahı gerçekten boynunuza. Allah ıslah etsin sizi."