Exxen'e yeni bir dizi daha! Bakın son dönemin hangi ismi oyuncu kadrosunda...

Acun Ilıcalı'nın yen dizi ve film platformu Exxen'de dizilerin ardı arkası kesilmiyor. Oyuncu kadrosu ile adından sıkça söz ettirecek olan Ölüm Zamanı dizisi Exxen'de yayınlanacak. Projede son dönemin en çok konuşulan yapımlarından olan Aşk 101'in ünlü ismi de yer aldı.

Exxen'de yeni bir dizi daha hayat geçiyor. Tv 8'in sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen Tv'ye ünlü yağmuru yağıyor. Ölüm Zamanı ismiyle seyircinin karşısına çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosunda göz dolduruyor. Dizinin yapımcılığını Süreç Film’in üstelendiği aktarılarken Aşk 101 dizisini başarılı oyuncusu da projeye dahil oldu.

Bir kampta yaşanan gizemli ve sıra dışı olayları anlatacak olan Ölüm Zamanı dizisinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme aalırken, yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut üstlenecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından aktardığı bilgiye göre Çukur, Kuzey Yıldızı ve Arıza dizilerinde rol alan oyunculardan bazıları oyuncu kadrosuna katıldı. Dizide usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yanı sıra Aşk 101 ve Bir Annenin Günahı dizisinde ekrana gelen Mert Yazıcıoğlu olacak.

Bir kampta yaşanan gizemli ve sıra dışı olayları anlatacak olan Ölüm Zamanı dizisinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alırken, yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut üstlenecek.

Aynı zamanda Kuzey Yıldızı Aşk dizisinde Gökçe karakterini canlandıran genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, Çukur dizisinde son dönemin çok konuşulan başarılı isimlerinden Ece Yaşar da kadroda.