Exxen Yetiş Zeynep filmi konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları arasında kimler var?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen dizileri arasında yer alan Yetiş Zeynep bu akşam ilk bölümüyle Tv8'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

Bu akşam Tv8'de dizi gecesi var. Exxen'in dizileri ilk bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Bu dizilerden biride Yetiş Zeynep oldu. Exxen Yetiş Zeynep konusu nedir? Yetiş Zeynep oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

EXXEN YETİŞ ZEYNEP KONUSU NEDİR?

Kıvırcık saçları ve gözlükleri ile farklı bir imaja bürünen Keremcem, 6 çocuk babası ve her bir evladı ise birbirinden çok farklı. Onlara bakmak için bir dadı aranıyor ve bu kişi de Aslı Bekiroğlu olacak… İzleyicilerin gülüp, eğleneceği güzel bir yapım geliyor…

YETİŞ ZEYNEP OYUNCULARI KİMLER?

Keremcem ile Aslı Bekiroğlu’nu başrolde buluşturan Yetiş Zeynep isimli dizinin fragmanı yayınlandı. Keremcem de bu fragmanı ve dizinin afişini instagram hesabından paylaştı. Berke Acar ve Ece Dizdar’ın da rol aldığı dizi eğlenceli konusu ile dikkat çekerken, Keremcem ise yeni imajıyla herkesi şaşırtacak.



Exxen Gibi konusu nedir? TV8 dizi gecesi Gibi oyuncuları kimler?

İşte Bu Benim Masalım oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Bu Benim Masalım 1. bölüm izle!

Hükümsüz 1. bölüm izle: Exxen Hükümsüz konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sihirli Annem 1. bölüm izleme linki: Sihirli Annem yeni kadrosu ve karakterleri kimler?

Öğrenci Evi 1. bölüm nasıl izlenir? Exxen Öğrenci Evi oyuncuları kimler, konusu nedir?