Evlilikte mutsuz son... Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşanma kararı aldı

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar, 2021 yılında nikah masasına oturdu. Magazin basınından uzakta evliliklerini sürdüren ünlü çiftten Tuğba Özerk, sosyal medyadan boşanma açıklamasında bulundu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar, 2021 yılının Haziran ayında 1.5 yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturan Tuğba Özerk, "Her şey hayal ettiğim gibi gerçekleşiyor. Allah herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah" demişti. Ünlü şarkıcı ile eşi Gökmen Tanaçar'ın mutluluğu sözlerde kaldı.

TUĞBA ÖZERK BOŞANMA KARARI ALDI

Ünlü çift ayrılık kararı kaldı. Özerk, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Mütevazı bir şekilde evimizin içinde sade bir nikahla başlattığımız evliliğimiz yine aynı sadelikle sona ermiştir. Bugün basında yer alan haberler nedeniyle yapmak zorunda kaldığım bu açıklama ile vaktinizi almak istemezdim. Ancak bazen ayrılık sadece şarkılarda yaşanmıyor. Bu süreci Avukatım Türker Candan aracılığıyla sorunsuz ve sizleri sahnem, şarkılarım dışında meşgul etmeden geçirmeyi diliyorum."