Evlilik sözleşmesine uymadı... Kevin Costner evden çıkması için eşine dava açtı

Christine Baumgartner ile 18 yıllık evliliğini bitirme kararı alan ünlü oyuncu Kevin Costner'dan yeni hamle geldi. Evlilik sözleşmesine uymayan Christine Baumgartner'la karşı karşıya gelen Kevin Costner, eşini evden çıkarmak için harekete geçti. Ünlü aktör yargıya başvurdu.

Rol aldığı birçok film ile kariyerinden söz ettiren ABD'li oyuncu Kevin Costner, şimdilerde çalkantılı çzel hayatı ile gündeme geliyor. 18 yıllık evliliğini sonlandırma karar alan Kevin Costner ile eşi Christine Baumgartner, geçtiğimiz mayıs ayında boşanacaklarını açıklamıştı.

Kevin Costner'ın menajeri yaptığı açıklamada, "Bay Costner'ın kontrolünün dışındaki koşulların ortaya çıkması nedeniyle evliliğini sonlandırmaması büyük bir üzüntü. Bu zor zamanda kendisinin, Christine'in ve çocuklarının mahremiyetine saygı gösterilmesini istiyoruz" ifadelerine yer vermişti.

YARGIYA BAŞVURDU

Kevin Costner, eşinin yaşadıkları evi boşaltmadığı gerekçesiyle yargıya başvurdu. İddiaya göre Baumgartner, boşanma sürecinin başlamasına rağmen, mülkiyeti Costner'a ait California'daki 145 milyon dolar değerindeki evde ikamet etmeye devam ediyor. Mahkeme, daha önce 49 yaşındaki Christine Baumgartner'in evlilikleri döneminde Kevin Costner ile yaşadığı evi boşaltmayı kabul etmişti.